Olen Sallamari Siitonen, joensuulainen sisustussuunnittelija ja yksityinen opinto-ohjaaja.

Sekä sisustussuunnittelu että opinto-ohjaus pohjaavat asiakkaan kuuntelemiseen herkällä korvalla sekä aitoon kohtaamiseen. Luottamusta ja luovuutta tarvitaan molemmissa ja yhteisen maaperän löytäminen auttaa matkalla kohti asetettuja tavoitteita.

Sisustussuunnittelijana suunnittelen yksilöllisiä ja asiakkaan näköisiä tiloja. Ihminen ja hänen toiveensa käytännöllisyyttä unohtamatta ovat suunnitteluni perusta. Pidän luovista ratkaisuista enkä pelkää käyttää värejä. Käytän mielelläni myös aitoja luonnonmateriaaleja ja niiden yhdistelmiä. Ratkaisuillani tähtään harmoniseen, toimivaan ja mielenkiintoiseen kokonaisuuteen, jossa asiakkaan on hyvä olla ja hengittää. Tunnelmallisuus luodaan kulloiseenkin tilaan sopivilla värivalinnoilla sekä oikeanlaisella valaistuksella. Tarkkaan mietityt yksityiskohdat puolestaan viimeistelevät tilan.

Yksityisenä opinto-ohjaajana tarjoan osaamistani kaikille, joilla suunta on hukassa, opiskelut jumittavat, hakemusasiakirjat tuottavat unettomia öitä, opiskelutaidot ruostuneet tai jännitys piinaa sosiaalisissa tilanteissa. Ammatinvalinnanohjaus on paikallaan myös silloin, kun pohdit ammatinvaihtoa. Minun tehtävänä on löytää Sinun potentiaali, saada muutosta aikaan sekä antaa työkaluja käyttöösi. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija ja tulet aidosti kuulluksi ja kohdatuksi luottamuksellisessa ilmapiirissä. Asioilla on tapana kyllä järjestyä, mutta muutoksessa tarvitaan myös käytännön tekoja. Siinä tilanteessa minä olen kanssakulkijasi.