Sisustussuunnittelu – Palvelut

Toimintatapa Palvelut Galleria

Toimiva ja viihtyisä koti

Kokonaisvaltainen kodin sisustussuunnitelma, jossa asiakas saa toiveidensa pohjalta suunnitelman huonekohtaisesti, sisältäen värit, materiaalit, tekstiilit, kalusteet, huonekortit sekä pohjakuvan kalustesijoitteluineen. Ensimmäinen kartoittava käynti on ilmainen. Suunnittelutyö on tuntiperustainen 65€/h tai urakka laajuuden mukaisesti.

Sisustusapua senioreille

Erityisesti esteettömyyden, turvallisuuden ja käytännöllisyyden huomioivaa tila- ja sisustussuunnittelua. Hinta 65€/h tai urakka laajuuden mukaisesti.

Stailaus

Tämä palvelu on tarkoitettu niin yksityisille asiakkaille kuin esimerkiksi kiinteistöalan myyjille. Tila laitetaan myyntikuntoon kalusteiden ja tavaroiden uudelleenjärjestelyllä, pienellä pintakäsittelyllä ja mahdollisesti uushankinnoilla. Kalusteita on mahdollista myös vuokrata. Hinta: 50€/h

Ostoskonsultti-palvelu

Konsultoivaa apua hankalissa ja suuremmissa sisustusostoksissa (sohvat, valaisimet, matot, taulut) Hinta: 50€/h

Lisäpalvelu

Asiakkaalla on mahdollisuus saada kotiin, loma-asuntoon tai yrityksen tiloihin yhdistelmäpalvelu, jossa ammattijärjestäjän avulla saadaan olemassa olevat tilat paremmin hyötykäyttöön, päästään turhista asioista/käytänteistä eroon ja sisustussuunnittelija sisustaa tilan tarkoituksenmukaiseen kuosiin.

Hinta määräytyy urakan laajuuden mukaisesti.Tilasuunnitelmat voi halutessaan saada myös perinteisesti käsin piirrettyinä!

Kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma sisältää aina myös tekstiilisuunnitelman.